Lovecká pochúťka

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g zbytkov pečeného alebo vareného mäsa, 250 g jabĺk, 3 cibule, 3 lyžičky masla, 12 varených zemiakov, soľ, čierne korenie, 1 šálku vývaru alebo šťavy z mäsa.

Postup

Krok 1

Mäso nakrájame na tenké plátky. Olúpeme a nakrájame jablká, cibuľu a spolu osmažíme na masle do zlatista. Okoreníme a osolíme. Do ohňuvzdornej misy ukladáme striedavo vrstvy mäsa, zemiakov, jabĺk, cibule. Poslednou vrstvou musia byť zemiaky. Všetko zalejeme vývarom, navrch dáme kúsky čerstvého masla alebo Hery a upečieme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1453
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1454

Podobné recepty:
  • Párty prekladaná krkovička

    Párty prekladaná krkovička

  • Zvyškové lievance

    Zvyškové lievance

  • Voňavé rezne

    Voňavé rezne

kuk