Grilované závitky zo pstruha
2018-04-12- komentárov
- Kategórie: Ryby, vodné živočíchy, mäkkýše, obojživelníky , Ryby sladkovodné
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 10 min.
- Celkový čas : 10 min.
Popis
Grilované závitky zo pstruha
Ingrediencie
- 1 ks pstruha
- 2 ks veľmi tenké plátky prerastenej údenej slaniny
- za hrsť rukoly
- štipku drvenej rasce
- štipku soli
- olivový olej
Postup
Krok 1
Pstruha vyfiletujeme. Každú filetu posypeme drvenou rascou, položíme niekoľko lístkov rukoly a prikryjeme tenkým plátkom slaniny.
Krok 2
Filetu zvinieme, spevníme špáradlom a položíme na grilovaciu platňu pokvapkanú olivovým olejom.
Krok 3
Počas grilovanie zľahka posypeme soľou.
Krok 4
Závitky grilujeme približne päť minút z každej strany.