Pasta podľa Davida Rocca

2015-09-29
  • Pasta podľa Davida Rocca

Ingrediencie

  • 4 lyžice olivového oleja, 4 lyžice ružovej vody, 1/2 šálky drvených pistácií, 100 g ricotty, 1 šálku (2,5 dl) postrúhaného parmezánu, 1/2 šálky mlieka, 1 lyžicu (cca 15 g) masla, štipku šafranu, 2 lyžice nadrobno pokrájanej petržlenovej vňate, 1 balenie cestovín typu tagliatelle alebo spätzle.

Postup

Krok 1

Cestoviny dáme variť do osolenej vody. Do hlbokej panvice dáme olivový olej a ružovú vodu. Zahrejeme, pridáme drvené pistácie, šafran, parmezán, mlieko, maslo, ricottu a miešame, až vznikne homogénna omáčka. Odstavíme z ohňa. Uvarené cestoviny scedíme, pridáme do omáčky, pridáme petržlenovú vňať a premiešame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1518
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1519

Podobné recepty:
  • Pierogi ruskie (poľské jedlo)

    Pierogi ruskie (poľské jedlo)

  • Švajčiarska omeleta

    Švajčiarska omeleta

  • Andalúzska zeleninová zmes

    Andalúzska zeleninová zmes

kuk