Kláštorné rohlíčky

2010-03-18

Ingrediencie

  • 140 g hladkej múky, 100 g masla, 100 g postrúhaných vlašských orechov, 30 g práškového cukru, 50 g postrúhanej čokolády, 1 žĺtok, čokoládovú polevu.

Postup

Krok 1

Všetky prísady spolu zpracujeme a vytvoríme cesto, ktoré necháme asi pol hodiny odležať v chladničke. Potom vytvoríme z cesta valček a z valčeka vykrajujeme rovnaké diely, vytvarujeme rohlíčky a v mierne teplej rúre upečieme. Vychladnutým rohlíčkom namáčame konce v čokoládovej poleve.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1027
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1028

Podobné recepty:
  • Muffiny na slano

    Muffiny na slano

  • Brazílsky banánový dezert

    Brazílsky banánový dezert

  • Vnútornosti na smotane

    Vnútornosti na smotane

kuk