Pečená paprika v octe

-0001-11-30

Ingrediencie

  • Papriky, 5 až 6 strúčikov cesnaku na 1 pohár, octový nálev pripravený z nakladača.

Postup

Krok 1

Umyté papriky poukladáme na plech a vo vyhriatej rúre upečieme do hneda. Papriku poukladám e do pohárov, do každého vložíme 5 až 6 strúčikov cesnaku a zalejeme octovým nálevom, podľa návodu na zeleninovom nakladači (bez cukru). Poháre ešte neuzatvoríme, pretože papriku postupne nasiakne nálevom. Potom poháre dolejeme, uzatvoríme a odložíme na chladné miesto. V zime podávame k mäsu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 926
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

927

Podobné recepty:
  • Brusnicový džem

    Brusnicový džem

  • Hubník so špenátom

    Hubník so špenátom

  • Bezmäsitý segedínsky guláš

    Bezmäsitý segedínsky guláš

kuk