Jelení guláš

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg jelenieho predného mäsa, 2 cibule, 2 až 3 strúčiky cesnaku, 1 dl červeného vína, masť, mletú červenú papriku, mleté čierne korenie, majorán, hladkú múku.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rovnaké kúsky. Na masti opražíme cibuľu, pridáme papriku a zalejeme vývarom alebo horúcou vodou. Osolené a okorenené mäso vložíme do vývaru, pridáme prelisovaný cesnak a dusíme. Ak je to potrebné podlievame vývarom, alebo vodou. Dusíme 1,5 až 2 hodiny. Keď je mäso mäkké, pridáme majorán, zahustíme múkou a povaríme. Nakoniec prilejeme červené víno a prehrejeme. Podávame s chlebom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1080
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1081

Podobné recepty:
  • Bulharská mučkalica

    Bulharská mučkalica

  • Prsia z divej husi na poľovnícky spôsob

    Prsia z divej husi na poľovnícky spôsob

  • Kečup po domácky

    Kečup po domácky

kuk