Pečené srnčie stehno (chrbát)

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 1 kg mäsa, 80 g slaniny, 80 g masla, 1 cibuľu, 2 až 3 zrniečka borievok, rascu, 1 lyžicu hladkej múky.

Postup

Krok 1

Mäso odblaníme, prešpikujeme slaninou, polejeme teplým maslom a odložíme na 1 až 2 dni do chladničky. Po odležaní maslo zoškriabeme, dáme na pekáč, pridáme slaninu, pokrájanú cibuľu. Krátko smažíme a potom pridáme kus mäsa, ktoré opečieme zo všetkých strán. Dáme do rúry a upečieme. Počas pečenia podlievame vodou, Upečené mäso vyberieme, výpek zahustíme múkou. Mäso podávame s knedľou a omáčkou z výpeku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1384
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1385

Podobné recepty:
  • Bábätkovské mňam

    Bábätkovské mňam

  • Sypaný tvarohový koláč

    Sypaný tvarohový koláč

  • Vločkovo rybie fašírky

    Vločkovo rybie fašírky

kuk