Krvavá kapusta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 3 kg kapusty, 2 kg predvarenej cvikle, 1 kg cibule, 500 g chrenu. Nálev: 1,5 l vody, 0,5 l octu, fenikel, 200 g cukru, 20 g rasce, 1 vrecúško zeleninového nakladača.

Postup

Krok 1

Kapustu najemno pokrájame, očistenú cviklu postrúhame, cibuľu pokrájame na mesiačiky. Všetky suroviny (okrem chrenu) zmiešame. Zalejeme horúcim nálevom a necháme stáť do druhého dňa. Na druhý deň pridáme postrúhaný chren, premiešame, natlačíme do pohárov a sterilizujeme asi 10 minút.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1442
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1443

Podobné recepty:
  • Zázvorové jablká (hrušky)

    Zázvorové jablká (hrušky)

  • Horúci rumový nápoj

    Horúci rumový nápoj

  • Jahodové muffiny od ktorých nepriberieme

    Jahodové muffiny od ktorých nepriberieme

kuk