Pečený zajac s cibuľou

2003-10-31

Ingrediencie

  • 1 zajaca, 100 g prerastenej slaniny, 2 až 3 veľké cibule, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Zajaca prešpikujeme prúžkami slaniny, osolíme, okoreníme a prikryjeme veľkým množstvom cibule. Pečieme vo vyhriatej rúre. Namiesto zajačieho mäsa môžeme použiť kurča.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1066
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1067

Podobné recepty:
  • Bažant pečený špikovaný

    Bažant pečený špikovaný

  • Morčacie rolády v syrovej omáčke

    Morčacie rolády v syrovej omáčke

  • Farebný cestovinový šalát

    Farebný cestovinový šalát

kuk