Zajac na horčici

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 lyžice horčice, 100 g údenej slaniny, mäsový vývar, 1 lyžicu kečupu, 300 g hladkej múky, 0,2 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Zajaca pokrájame na menšie kúsky a osolíme. Potrieme horčicou a obalíme tenkými plátkami slaniny, ktorú prichytíme ihlicami. Prudko opražíme, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme kečup a udusíme do mäkka. Šťavu vydusíme na tuk a zaprášime hladkou múkou. Opražíme, zalejeme bielym vínom a trochou vývaru. Porcie zajaca predhrejeme v omáčke.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1425
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1426

Podobné recepty:
  • Zverinová paštéta

    Zverinová paštéta

  • Králik pečený na poľovnícky spôsob

    Králik pečený na poľovnícky spôsob

  • Králik na staročeský spôsob

    Králik na staročeský spôsob

kuk