Hruškový džem

2011-08-20

Ingrediencie

  • 1 kg očistených hrušiek, 1 dl rumu, 1 lyžičku kyseliny citrónovej, 1 vrecúško škoricového cukru, 1 vrecúško želírovacieho prípravku (napríklad Gelfix Super v pomere 3:1).

Postup

Krok 1

Hrušky rozmixujeme, pridáme rum, kyselinu citrónovú, škoricový cukor a dobre premiešame. Ďalej postupujeme podľa návodu uvedeného na želírovacom prostriedku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2194
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2195

Podobné recepty:
  • O špargli

    O špargli

  • Dulový rôsol

    Dulový rôsol

  • Majonéza kuchára - začiatočníka

    Majonéza kuchára - začiatočníka

kuk