Pečené diviačie stehno

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 800 g diviačieho stehna, soľ, mleté čierne korenie, olej, slaninu, cesnak, ocot, hubový bujón, 1 dl smotany.

Postup

Krok 1

Umyté mäso odblaníme, osušíme, osolíme, okoreníme a prešpikujeme rezancami slaniny. Previažeme hrubšou niťou, aby sa pri pečení uchoval tvar. Slaninu pokrájame na malé kúsky, dáme do pekáča, pridáme olej, na to položíme mäso a vložíme do vyhriatej rúry. Pečieme asi 30 minút. Potom podlejeme horúcim vývarom, do ktorého sme pridali lyžicu octu. Počas pečenia mäso otáčame a podlievame. Pred dopečením polejeme smotanou. Podávame so slaninovými knedľami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2224
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2225

Podobné recepty:
  • Kapusta s cviklou ako zemplínsky šalát

    Kapusta s cviklou ako zemplínsky šalát

  • Kurča pod zeleninovou prikrývkou

    Kurča pod zeleninovou prikrývkou

  • Karfiolový šalát s karí a smotanou

    Karfiolový šalát s karí a smotanou

kuk