Mäsová torta

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g lístkového cesta, 300 g údeného mäsa, 150 g kuracej pečene, 180 g bravčového pliecka, 1 cibuľu, tymian, bobkový list, soľ, mleté čierne korenie, 2 vajcia, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate.

Postup

Krok 1

Zomleté údené mäso, bravčové mäso, pečeň, dochutíme soľou, korením, tymianom, bobkovým listom a posekanou cibuľou. Podusíme na miernom ohni. Po miernom vychladnutí primiešame vajcia a petržlenovú vňať. Lístkové cesto rozdelíme na dve tretiny a jednu tretinu. Väčšiu časť cesta uložíme na dno tortovej misy, okraje vytlačíme po celom obvode. Naplníme mäsovou plnkou, prikryjeme jednou tretinou cesta. V strede vykrojíme koliesko. Vložíme do vyhriatej rúry a upečieme. Podávame teplé.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1144
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1145

Podobné recepty:
  • Bravčové mäso po čínsky

    Bravčové mäso po čínsky

  • Príprava mäsa na grilovanie

    Príprava mäsa na grilovanie

  • Plnené jablká II

    Plnené jablká II

kuk