Kura po taliansky

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 kura, 2 stredne veľké cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžicu sladkej papriky, 3 lyžice kečupu, mleté čierne korenie, rozmarín, tymián, 4 lyžice oleja, 1 lyžicu hladkej múky.

Postup

Krok 1

Kura naporciujeme, osolíme a opečieme na oleji. Mäso odložíme a do tuku pridáme nadrobno nakrájanú cibuľu, rozotretý cesnak a osmažíme. Pridáme opečené mäso, sladkú papriku, zalejeme vývarom alebo vodou a dusíme do mäkka. Šťavu vydusíme na tuk a zaprášime múkou, pridáme kečup, vývar, dochutíme korením, tymiánom, rozmarínom a krátko povaríme. Podávame so špagetami, strúhaným syrom a kečupom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2816
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2817

Podobné recepty:
  • Waterzooi - belgická špecialita

    Waterzooi - belgická špecialita

  • Zapekaná francúzska cibuľová polievka

    Zapekaná francúzska cibuľová polievka

  • Plnené kuracie prsia na mede

    Plnené kuracie prsia na mede

kuk