Husacia pečeň so šalátom z húb a zelenej fazuľky

2002-07-22

Ingrediencie

  • 200 g husacej pečene, 100 g divých húb, 100 g zelenej fazuľky, 2 cibule, 2 sterilizované artičoky, 1 fenikel, 8 party paradajok, vínny ocot, olivový olej, mleté čierne korenie, soľ.

Postup

Krok 1

Do osolenej vriacej vody dáme variť na 2 až 3 minúty čerstvé fazuľky. Vyberieme ich a dáme hneď do ľadovej vody, len tak si zachovajú sviežu zelenú farbu. Jednu cibuľu nakrájame na drobno a prudko restujeme na olivovom oleji spolu s nakrájanými hubami, aby huby nepustili vodu, osolíme a okoreníme. Hotovú hubovú zmes dáme do misky, pridáme fazuľky, nakrájaný fenikel a druhú najemno nakrájanú menšiu cibuľu, ochutíme soľou, korením a vínnym octom. Artičoky rozštvrtíme a spolu s koktailovými paradajkami prudko opečieme. Husaciu pečeň nakrájame na porcie a opečieme na teflónovej panvičke, hotové vyberieme a osušíme. Pečeň podávame na šaláte, dekorujeme grilovanými artičokami a koktailovými paradajkami.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 668
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

669

Podobné recepty:
  • Grilované kurča s doma namiešanou koreniacou zmesou

    Grilované kurča s doma namiešanou koreniacou zmesou

  • Sklenené rezance so zmesou ‚India’

    Sklenené rezance so zmesou ‚India’

  • Pečené kurča s údenou slaninou

    Pečené kurča s údenou slaninou

kuk