Vranovický pajšel na smotane
2002-08-23- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Vnútornosti
Ingrediencie
- 150 g bravčových pľúc, 1 bravčový jazyk, 1 bravčové srdce, 150 g bravčovej pečene, 1 slezinu, 150 g bravčových ľadvín, koreňovú zeleninu, 1 cibuľu, 1 kyslú smotanu, bobkový list, nové korenie, soľ, mleté čierne korenie, olej, ocot, 5 lyžíc hladkej múky, zeleninovú koreniacu zmes.
Postup
Krok 1
Vnútornosti (okrom pečene) a koreňovú zeleninu uvaríme spolu s korením. Uvarené vnútornosti pokrájame na malé kúsky, pľúca a koreňovú zeleninu pomelieme. Na spenenú cibuľu nalejeme vývar, pridáme vnútornosti a zeleninu. Zahustíme zátrepkou. Pridáme pokrájanú pečeň a varíme asi 7 minút. Na záver pridáme kyslú smotanu.