Vranovický pajšel na smotane

2002-08-23

Ingrediencie

  • 150 g bravčových pľúc, 1 bravčový jazyk, 1 bravčové srdce, 150 g bravčovej pečene, 1 slezinu, 150 g bravčových ľadvín, koreňovú zeleninu, 1 cibuľu, 1 kyslú smotanu, bobkový list, nové korenie, soľ, mleté čierne korenie, olej, ocot, 5 lyžíc hladkej múky, zeleninovú koreniacu zmes.

Postup

Krok 1

Vnútornosti (okrom pečene) a koreňovú zeleninu uvaríme spolu s korením. Uvarené vnútornosti pokrájame na malé kúsky, pľúca a koreňovú zeleninu pomelieme. Na spenenú cibuľu nalejeme vývar, pridáme vnútornosti a zeleninu. Zahustíme zátrepkou. Pridáme pokrájanú pečeň a varíme asi 7 minút. Na záver pridáme kyslú smotanu.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3490
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3491

Podobné recepty:
  • Pečené bravčové rebierka

    Pečené bravčové rebierka

  • Rezne zapekané s hubami a šunkou

    Rezne zapekané s hubami a šunkou

  • Nátierka zo surovej pečene

    Nátierka zo surovej pečene

kuk