Mäsový rošt (Bulharsko)
1970-01-01- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Pečené a grilované mäso , Cudzokrajná kuchyňa , Bulharská kuchyňa
Ingrediencie
- Bravčové karé (marinované v čubrici, soli, oleji, paprike a cibule, ktorú však pred glilovaním odstránime), ražničí (bravčové mäso, kapia, šampiňóny, cibuľa), čevapčiči (mleté mäso, mleté čierne korenie, rímsku rascu), fašírky (mleté mäso, mleté čierne korenie, čubricu, petržlenovú vňať). Rajčinový pretlak, cibuľu, citróny, strúhanú mrkvu na oblohu.
Postup
Krok 1
Marinované mäso, ražničí, čevapčiči a fašírky poukladáme na gril a ugrilujeme do mäkka. Porcie ozdobíme pretlakom, kolieskami cibule, citróna a strúhanou mrkvou.