Mäsový rošt (Bulharsko)

1970-01-01

Ingrediencie

  • Bravčové karé (marinované v čubrici, soli, oleji, paprike a cibule, ktorú však pred glilovaním odstránime), ražničí (bravčové mäso, kapia, šampiňóny, cibuľa), čevapčiči (mleté mäso, mleté čierne korenie, rímsku rascu), fašírky (mleté mäso, mleté čierne korenie, čubricu, petržlenovú vňať). Rajčinový pretlak, cibuľu, citróny, strúhanú mrkvu na oblohu.

Postup

Krok 1

Marinované mäso, ražničí, čevapčiči a fašírky poukladáme na gril a ugrilujeme do mäkka. Porcie ozdobíme pretlakom, kolieskami cibule, citróna a strúhanou mrkvou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1428
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1429

Podobné recepty:
  • Plnené bravčové mäso so sójou

    Plnené bravčové mäso so sójou

  • Panenka v slivkovosmotanovej omáčke

    Panenka v slivkovosmotanovej omáčke

  • Bravčové karé na smotane

    Bravčové karé na smotane

kuk