Omeleta na rumunský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 800 g zemiakov, 4 vajcia, mleté čierne korenie, soľ, 60 g oleja, 40 g masla.

Postup

Krok 1

V šupke uvarené zemiaky očistíme, roztlačíme, pridáme k nim žĺtky, korenie, soľ a z bielkov ušľahaný tuhý sneh. Hmotu vylejeme na širšiu panvicu s rozohriatým olejom. Len čo omeleta začne hustnúť, panvicu občas potrasieme, aby sa nepripálila. Omeletu rozkrojíme na porcie a pred podávaním polejeme roztopeným maslom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1237
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1238

Podobné recepty:
  • Cestovinové vrtuľky

    Cestovinové vrtuľky

  • Plnený vyprážaný hermelín

    Plnený vyprážaný hermelín

  • Plnené pečivo

    Plnené pečivo

kuk