Ucha

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g rybieho mäsa z ostrieža, šťuky, zubáča, 50 g masla, 100 g koreňovej zeleniny, 0,7 l vody, 200 g očistených zemiakov, 1 lyžičku soli, štipku mletého čierneho korenia, polovicu citróna, kôpor.

Postup

Krok 1

Očistené vypitvané, vykostené, umyté ryby sa nakrájajú na hrubšie rezance. Na masle sa opraží na kocky nakrájaná koreňová zelenina, zaleje vodou a nechá zovrieť. Potom sa pridajú na hrubšie rezance nakrájané zemiaky, ochutia sa soľou, korením a varia sa domäkka. Pred dovarením sa pridajú pripravené ryby a spolu sa varia ešte asi 8 až 10 minút. Pri podávaní sa každá porcia dochutí citrónovou šťavou a vloží sa najemno nakrájaný kôpor.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1846
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1847

Podobné recepty:
  • Polievka z krabích tyčiniek

    Polievka z krabích tyčiniek

  • Mušle Stana Radiča

    Mušle Stana Radiča

  • Pikantný šalát Peking

    Pikantný šalát Peking

kuk