Žemľová plnka s mandľami

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2-3 žemle, 1-2 vajcia, 2 lyžice masla alebo oleja, 30 g mandlí, trochu soli.

Postup

Krok 1

Plnku, pripravenú z pokrájaných a pokropených žemlí s maslom a s vajciami použijeme 30 g olúpaných mandlí. Mandle sparíme horúcou vodou, olúpeme pokrájame na rezance, časť použijeme na vpichnutie do pŕs a stehien hydiny, ktorú plníme a zostatok vmiešame do žemľovej plnky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 993
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

994

Podobné recepty:
  • Husacia (kačacia) pečeň na víne

    Husacia (kačacia) pečeň na víne

  • Kapún v sardelovej omáčke

    Kapún v sardelovej omáčke

  • Kurča s kanadskou omáčkou

    Kurča s kanadskou omáčkou

kuk