Bravčové mäso na víne

2016-05-27

Ingrediencie

  • 400 g bravčového pliecka alebo stehna
  • 40 g masti
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • trochu mletú červenú papriku
  • 2 dl dezertného červeného vína
  • 20 g hladkej múky
  • trochu mäsový vývar
  • 1 lyžica kečupu.

Postup

Krok 1

Mäso pokrájame na rezne, naklepeme, pokrájame na hrubšie rezance a opražíme v rozohriatej masti do zlatista. Osolíme, okoreníme, posypeme červenou paprikou, podlejeme vínom a udusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, šťavu vydusíme na tuk, zaprášime múkou, opražíme, zalejeme mäsovým vývarom a povaríme. Nakoniec dochutíme kečupom. Podávame s cestovinou alebo knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1353
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1354

Podobné recepty:
  • Kebabčeta (Bulharsko)

    Kebabčeta (Bulharsko)

  • Husárska roláda

    Husárska roláda

  • Sedliacka mäsová roláda (vtáci z bôčiku)

    Sedliacka mäsová roláda (vtáci z bôčiku)

kuk