Fašírky z údeného mäsa

2018-01-19

Popis

Fašírky z údeného mäsa

Ingrediencie

  • 250 g vareného údeného mäsa
  • 250 g zemiakov uvarených v šupke
  • soľ
  • mleté čierne korenie
  • 2 ks vajcia
  • strúhanku
  • masť na vyprážanie

Postup

Krok 1

Údené varené mäso pomelieme. Pridáme k nemu najemno postrúhané zemiaky, soľ (pozor, mäso môže byť dosť slané), mleté čierne korenie, 1 vajce, 1 žĺtok a dobre vymiešame. Z bielku vyľaháme sneh. V snehu obaľujeme fašírky vyformované z hmoty, obalíme ich v strúhanke a vypražíme v dostatočnom množstve tuku.

 

Priemerné hodnotenie členov

(1 / 5)

1 1 1941
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1942

Podobné recepty:
  • Bravčové rezne v omelete

    Bravčové rezne v omelete

  • Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

    Mäso zapečené s jablkami a zemiakmi

  • Grilované rebierka so zeleninovou ihlou

    Grilované rebierka so zeleninovou ihlou

kuk