Pečená klobása a pečenými zemiakmi

2013-02-03

Ingrediencie

  • 6 zemiakov, 10 strúčikov cesnaku, 1 dl olivového oleja, 1 lyžičku cayenského korenia, 1 cibuľu, 4 nožičky pikantnej klobásy.

Postup

Krok 1

Celé zemiaky upečieme v šupke, spolu s neošúpanými strúčikmi cesnaku. Pečieme asi 45 minút, pri teplote 160 stupňov Celzia. Zemiaky aj upečené strúčiky cesnaku ošúpeme, dáme ich do panvice, s väčším množstvom olivového oleja, posypeme cayenským korením a rozmiagame. Porcie posypeme kolieskami na oleji opraženej cibule. Podávame k pečenej klobáse.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1393
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1394

Podobné recepty:
  • Uhorky v kyslej smotane

    Uhorky v kyslej smotane

  • Vianočná kapustnica

    Vianočná kapustnica

  • Slaný baránok

    Slaný baránok

kuk