Korheľ polievka
2018-06-11- komentárov
- Kategórie: Bravčové mäso , Varené mäso
- Kuchyňa: Slovenská
- Čas prípravy : 15 min.
- Celkový čas : 15 min.
Popis
Korheľ polievka
Ingrediencie
- Kyslú kapustu
- údenú klobásu
- bravčové rebrá
- údené bravčové pliecko
- zemiaky
- cesnak
- cestovinu – fliačiky
Postup
Krok 1
Kapustu, klobásu, pliecko, rebrá spolu uvaríme.
Krok 2
Pridáme celé zemiaky a cesnak.
Krok 3
Keď je všetko uvarené, scedíme.
Krok 4
Polievku podávame s fliačikmi.
Krok 5
Druhé jedlo podávame osobitne - rozložíme na tanier kapustu, zemiaky, klobásu, pliecko, rebro.