Liptovské vajcia

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 4 vajcia, 100 g bryndze, 60 g masla, 100 g šunkovej salámy, 100 g nakladanej kapie, petržlenovú vňať alebo pažítku.

Postup

Krok 1

Vajcia uvaríme na tvrdo, vložíme do studenej vody a po vychladnutí olúpeme. Potom ich pozdĺžne prekrojíme a poukladáme žĺtkami na vrch. Bryndzu s maslom vymiešame do peny a vrecúškom s ozdobnou rúrkou nastriekame penu na polovice vajec. Vajcia dozdobíme kúskami kapie, lístkami petržlenovej vňate a na tanieri obložíme plátkami šunkovej salámy.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 732
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

733

Podobné recepty:
  • Brokolicová buchta s džbánom vody

    Brokolicová buchta s džbánom vody

  • Zemiakové lievance

    Zemiakové lievance

  • Vajcia v mištičke

    Vajcia v mištičke

kuk