Vyprážané rezne na čínsky spôsob
2015-09-29- komentárov
- Kategórie: Cestoviny, pizza , Iné , Cudzokrajná kuchyňa , Čínska kuchyňa
Ingrediencie
- 400 g uvarených širokých rezancov, 2 lyžice oleja, 1 cibuľa, trocha masti, 1 pór, 1 zeleninová paprika, 100 g šampiňónov, 100 g šunky, 2 strúčiky cesnaku, karí, mleté čierne korenie, soľ, mäsový vývar, lyžička Solamylu, 4 rajčiaky, 1 lyžica zelenej petržlenovej vňate posekanej nadrobno.
Postup
Krok 1
Uvarené široké rezance opražíme v rozohriatom oleji. Cibuľu pokrájanú nadrobno speníme v rozohriatej masti, pridáme pokrájaný pór, pokrájanú zeleninovú papriku bez jadrovníka, pokrájané šampiňóny, posekanú šunku, rozotrený cesnak, karí, mleté čierne korenie a soľ. Všetko podlejeme trochou mäsového vývaru a udusíme do mäkka. Nakoniec zahustíme Solamylom a nalejeme na opražené rezne. Podávame ozdobené plátkami rajčiakov a. zelenou petržlenovou vňaťou posekanou nadrobno.