Králik na chrene

2002-07-26

Ingrediencie

  • 1/2 králika, 250 g chrenu, 250 g masla, celé korenie.

Postup

Krok 1

Králika osolíme a obalíme v postrúhanom chrene, posypeme korením a polejeme rozpusteným maslom. Takto ho necháme odležať 24 hodín. Potom králika dáme piecť, pričom, počas pečenia ho podlievame. Podávame so zemiakovou knedľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1039
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1040

Podobné recepty:
  • Zajačia paštéta

    Zajačia paštéta

  • Srnčie medailóniky so šafranovou omáčkou

    Srnčie medailóniky so šafranovou omáčkou

  • Rebierka z diviaka na rošte

    Rebierka z diviaka na rošte

kuk