Zeleninový guláš s párkom

2003-07-09

Ingrediencie

  • 50 g rastlinného tuku, 30 g hladkej múky, 5 dl vody, 800 g mrazenej zeleniny, soľ, 250 g kyslej smotany, citrónovou šťavu, 5 nožičiek tenkých párkov.

Postup

Krok 1

Z tuku a múky usmažíme svetlú zásmažku, zalejeme ju studenou vodou, rozšľaháme, pridáme mrazenú zeleninu, osolíme a prevaríme. Pred koncom varenia prilejeme smotanu a dochutíme citrónovou šťavou. Na tanieri ozdobíme nožičkou zohriatého párku alebo vajcom uvareným na tvrdo a podávame s varenými zemiakmi.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 968
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

969

Podobné recepty:
  • Pečená klobása a pečenými zemiakmi

    Pečená klobása a pečenými zemiakmi

  • Zapekané šampiňóny

    Zapekané šampiňóny

  • Švédske chlebíky

    Švédske chlebíky

kuk