Varený králičí chrbát

2002-05-03

Ingrediencie

  • 2 kusy mäsa z králičieho chrbta, 1 kg koreňovej zeleniny, 1 tvarohový syr, 50 g divého korenia (Čierne korenie celé, nové korenie celé, bobkový list a tymian), petržlenovú vňať, soľ. Na ľadový šalát: 1 ľadový šalát, 1 pohár drveného lososa, 1 lyžičku dijonskej horčice, 100 g jogurtu, rastlinný olej.

Postup

Krok 1

Mäso odblaníme, posypeme korením a necháme asi hodinu odstáť. Mäso so zeleninou uvaríme vo vode. Mäso vyberiem a vývar zahustíme tvarohovým syrom. Šalát opláchneme rozoberieme a prelejeme zmesou jogurtu, horčice, lososa a oleja.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 796
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

797

Podobné recepty:
  • Tetrov na víne

    Tetrov na víne

  • Jelenia ragú polievka

    Jelenia ragú polievka

  • Šišky z mletej zveriny

    Šišky z mletej zveriny

kuk