Rybí ham-and-eggs

2002-04-11

Ingrediencie

  • 200 g rybieho mäsa, 200 g zemiakov, 1 cibuľu, mleté čierne korenie, soľ, olej, 100 g sterilizovaných húb, 4 vajcia, kapary.

Postup

Krok 1

Cibuľu pokrájame a osmažíme. Pridáme varené pokrájané zemiaky, osolíme a premiešame. Pridáme pokrájanú rybu, prehrejeme a vyklopíme vajcia. Pečieme pokým vajcia nestuhnú. Porcie ozdobíme kaparami, hubami, prípadne šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 900
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

901

Podobné recepty:
  • Pikantný kapor

    Pikantný kapor

  • Príprava ryby na grilovanie

    Príprava ryby na grilovanie

  • Lahodný zubáč s gaštanmi na ružičkovom keli

    Lahodný zubáč s gaštanmi na ružičkovom keli

kuk