Bravčová pečeň s jablkami

2015-12-10

Ingrediencie

  • 600 g bravčovej pečene
  • trochu mleté čierne korenie
  • 60 g oleja
  • 80 g údenej slaniny bez kože
  • 200 g jabĺk
  • 40 g masla
  • 1 hlávka hlávku šalátu
  • 40 g sterilizovanej cibuľky
  • 40 g kapie
  • trochu petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Pečeň odblaníme a nakrájame na plátky. Okoreníme, pokvapkáme olejom a kladieme na rozpálený gril zároveň s plátkami údenej slaniny. Z jabĺk vyrežeme jadrovníky, nakrájame ich na kolieska a opečieme na rozpustenom masle. Na grilovanú pečeň ukladáme slaninu, priložíme opečené jablká, ozdobíme šalátom, cibuľkou, kapiou a posypeme petržlenovou vňaťou. Ako prílohu podávame uvarené zemiaky.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1004
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1005

Podobné recepty:
  • Plnené bravčové karé

    Plnené bravčové karé

  • Debrecínsky bravčový bôčik

    Debrecínsky bravčový bôčik

  • Čevabčiči

    Čevabčiči

kuk