Smotanové omelety s palinou

1970-01-01

Ingrediencie

  • 6 vajec, 2 lyžice smotany, 2 lyžice pokrájaných mladých listov paliny obyčajnej (černobyľ), 1 lyžicu pokrájanej petržlenovej vňate, 100 g tvrdého syra, soľ, mleté čierne korenie, maslo, rajčiny.

Postup

Krok 1

Žĺtky vymiešame so smotanou, nadrobno pokrájanou palinou, petržlenovou vňaťou, polovicou syra postrúhaného na hrubo, soľou a korením. Do zmesi vmiešame sneh z bielkov. Na masle upečieme 4 omelety, dáme ich na taniere, posypeme na jemno postrúhaným syrom a ozdobíme rajčinami pokrájanými na tenké plátky. Podávame s chlebom a šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 935
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

936

Podobné recepty:
  • Plnený baklažán I

    Plnený baklažán I

  • Rýchle ovsené fašírky

    Rýchle ovsené fašírky

  • Pre krvnú skupinu 0: agnisára - tekvica so zemiakmi za 20 minút

    Pre krvnú skupinu 0: agnisára - tekvica so zemiakmi za 20 minút

kuk