Králik na spôsob opitej vinárky

1970-01-01

Ingrediencie

  • 1 králika, 5 až 6 veľkých rajčín, 2 veľké cibule, 4 strúčiky cesnaku, celé nové korenie, 1 bobkový list, vegetu, mleté čierne korenie, provensálske bylinky, soľ, olej, maslo, vegetu, 2 dl bieleho vína.

Postup

Krok 1

Porcie králika opečieme z oboch strán na zohriatom tuku. K mäsu pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, ošúpané a na kocky pokrájané rajčiny, prelisovaný cesnak, nové korenie, bobkový list, vegetu, čierne korenie, provensálske bylinky a soľ. Prikryjeme a dusíme. Podlejeme vínom a vodou a dusíme do mäkka. Podávame s hriankami potretými cesnakom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(5 / 5)

5 1 1789
Ohodnoť tento recept

1 ľudí hodnotilo recept

1790

Podobné recepty:
  • Jelenie (srnčie, danielie) mäso s brusnicami

    Jelenie (srnčie, danielie) mäso s brusnicami

  • Plnené bažantie prsia (Stuffed Breast Of Pheasan)

    Plnené bažantie prsia (Stuffed Breast Of Pheasan)

  • Pečený diviak

    Pečený diviak

kuk