Bravčové údené mäso dusené v keli

2015-12-16

Ingrediencie

  • 400 g bravčového údeného mäsa
  • 1 hlávka hlávka kelu
  • trochu voda
  • trochu soľ
  • 80 g cibule
  • 60 g oleja
  • 10 g hladkej múky
  • 30 g cesnaku.

Postup

Krok 1

Bravčové mäso uvaríme, kel nakrájame nadrobno, podlejeme vriacou vodou, osolíme, povaríme a precedíme. Nadrobno pokrájanú cibuľu zapeníme na oleji, pridáme kel, podlejeme a dusíme do mäkka. Šťavu poprášime múkou, podlejeme a pridáme na väčšie kocky nakrájané mäso, spolu ešte podusíme. Pred podávaním vmiešame rozotretý cesnak.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1385
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1386

Podobné recepty:
  • Bravčové kotlety Koliba

    Bravčové kotlety Koliba

  • Segedínska kapusta

    Segedínska kapusta

  • Nakladané rezne

    Nakladané rezne

kuk