Solianka z kapra na moskovský spôsob

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 l vývaru z kapra, 400 vypitvaného kapra, 10 konzervovaných olív bez kôstok, 1 lyžičku kapár, 1 citrón, petržlenovú vňať.

Postup

Krok 1

Očistený, vypitvaný, vykostený, umytý kapor sa nakrája na rovnomerné kocky (2 ks) hmotnosti 50 g na porciu, mierne osolí a nechá v chlade odležať. Z vývaru z kapra sa odoberie asi 1/3, zaleje sa kapor nakrájaný na porcie a varí sa asi 15 minút. Pri podávaní sa porcia nakrájaného kapra vloží do taniera, pridajú sa olivy, kapary, plátok olúpaného citróna, zaleje sa horúcim vývarom z kapra a posype najemno nasekanou petržlenovou vňaťou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1213
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1214

Podobné recepty:
  • Colbert

    Colbert

  • Bulharský Eliš

    Bulharský Eliš

  • Polievka zo srdca

    Polievka zo srdca

kuk