Prírodná omeleta

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2-3 vajcia, soľ, 1/2 lyžice masla.

Postup

Krok 1

Na panvici roztopíme maslo. Čerstvé vajcia mierne osolíme a rozšľaháme. Spenené vajcia vlejeme do panvice a na miernom ohni opečieme do ružova. Panvicou pohybujeme, aby sa omeleta nepripiekla, aby spodná strana bola ružová a vrchná strana len stuhnutá, neopečená. Prírodnú omeletu môžeme podávať s pečivom, chlebom, zemiakovou kašou a s čerstvou alebo so sterilizovanou zeleninou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1013
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1014

Podobné recepty:
  • Syrová roláda II

    Syrová roláda II

  • Zapečené zemiaky s bryndzou

    Zapečené zemiaky s bryndzou

  • Zapekané zemiaky s fazuľovými strukmi

    Zapekané zemiaky s fazuľovými strukmi

kuk