Vaječná sadlina

2015-09-29

Ingrediencie

  • 2 vajcia, 3-4 lyžice mlieka alebo vody, 1/2 lyžice hladkej múky, soľ, tuk na vymastenie nádoby.

Postup

Krok 1

Vajcia, mlieko a múku dobre rozšľaháme a vlejeme do vymastenej nádoby. Varíme vo vodnom kúpeli prikryté, 8-12 minút, podľa veľkosti nádoby a intenzity tepla, kým vajcia nestuhnú. Vaječnú sadlinu vyklopíme na dosku a krájame na plátky. Podávame ako prílohu k rôznym teplým omáčkam alebo použijeme ako plnku do mäsových závitkov.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2868
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2869

Podobné recepty:
  • Pór vyprážaný v syrovom cestičku

    Pór vyprážaný v syrovom cestičku

  • Sójové rizoto I

    Sójové rizoto I

  • Fondue

    Fondue

kuk