Stratené vajce

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1 čerstvé vajce, soľ, ocot, voda.

Postup

Krok 1

Osolenú vodu s octom prevaríme. Vajce vyklopíme zo škrupiny do hrnčeka nízko, nad hladinou vody. Ak sa bielok rozleje, dvoma vidličkami ho pridržíme pri žĺtku. Pomalým varom varíme najviac 4 minúty. Stratené vajce preložíme dierovanou naberačkou do pripravenej omáčky, do polievky alebo do studenej vody.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 888
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

889

Podobné recepty:
  • Cigánske párance

    Cigánske párance

  • Šošovicová nátierka

    Šošovicová nátierka

  • Uhorkový nákyp

    Uhorkový nákyp

kuk