Varené vajce na mäkko

2015-09-29

Ingrediencie

  • 1-2 čerstvé vajcia, soľ.

Postup

Krok 1

Do horúcej osolenej vody pomaly vložíme lyžicou vajce a varíme 3 minúty. Uvarené vajce trocha ochladíme v studenej vode, nožom odsekneme alebo opatrne naklepneme škrupinu odlúpneme. Kávovou lyžičkou vajce preložíme zo škrupiny do skleneného pohára, trochu osolíme a teplé podávame ako samostatný pokrm. Varené vajce na mäkko s tmavým chlebom je vhodným doplnkom raňajok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1338
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1339

Podobné recepty:
  • Zelené halušky so syrovou omáčkou

    Zelené halušky so syrovou omáčkou

  • Zemiaky s tuniakom

    Zemiaky s tuniakom

  • Tatársky biftek zo zemiakov

    Tatársky biftek zo zemiakov

kuk