Zajac po kanadsky

2015-09-29

Ingrediencie

  • Jedného zajaca (najlepšie domáceho králika), tuk. Na zálievku potrebujeme 1 hrnček na drobno nakrájanej cibule, 1 hrnček vody, polovicu hrnčeka kečupu, 3 strúčiky na jemne nakrájaného cesnaku, 1 lyžicu soli, 1 lyžicu octu, 1 lyžicu kryštálového cukru, polovicu lyžice štiplavej papriky.

Postup

Krok 1

Zajaca očistíme, vykostíme, mäso nakrájame na rezance a prudko opražíme na tuku. Pridáme zálievku. Všetko spolu podusíme.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1395
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1396

Podobné recepty:
  • Srnčie rebierka na taliansky spôsob

    Srnčie rebierka na taliansky spôsob

  • Srnčí chrbát na poľovnícky spôsob

    Srnčí chrbát na poľovnícky spôsob

  • Diviak pečený na cesnaku

    Diviak pečený na cesnaku

kuk