Poľovnícka pečeň

2015-09-29

Ingrediencie

  • 500 g hovädzej pečene, kyslé mlieko, 60 g údenej slaniny, mleté čierne korenie, 2 potlčené klinčeky, 1 cibuľu, 40 g masti alebo tuku, soľ.

Postup

Krok 1

Pečeň odblaníme, umyjeme a na 30 minút vložíme do kyslého mlieka. Osušíme ju obrúskom a nakrájame na plátky hrubé asi 1,5 cm. Slaninu pokrájame na rezančeky a prešpikujeme ňou pečeň. Posypeme ju korením, klinčekmi a obalíme v strúhanke. Cibuľu očistíme, pokrájame a speníme na masti. Pripravené plátky pečene z obidvoch strán opečieme, hotové osolíme. Podávame s pečenými zemiakmi alebo ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 823
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

824

Podobné recepty:
  • Kotlíkový guláš

    Kotlíkový guláš

  • Teľacia pečeň na ihlici

    Teľacia pečeň na ihlici

  • Vranovický pajšel na smotane

    Vranovický pajšel na smotane

kuk