Syrová omeleta II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 6 vajec, soľ, 6 lyžíc smotany, 6 lyžíc strúhaného syra alebo oštiepka; na vymastenie: 50 g tuku; na posypanie: syr.

Postup

Krok 1

Celé vajcia s hustou smotanou, soľou a strúhaným tvrdým syrom alebo oštiepkom dobre vyšľaháme. Plech na hrubo vymastíme zmäknutým, ale nie rozpusteným tukom, vylejeme naň vajcia a v horúcej rúre upečieme. Pri pečení omeleta veľmi naskočí, preto dáme na plech len v tenkej vrstve. Upečenú posypeme ešte strúhaným syrom a skrútime. Podávame s hlávkovým alebo s iným šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1026
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1027

Podobné recepty:
  • Lokše

    Lokše

  • Hľuzovky so sektom

    Hľuzovky so sektom

  • Jablkovotvarohový nákyp

    Jablkovotvarohový nákyp

kuk