Syrová omeleta II

2015-09-29

Ingrediencie

  • 6 vajec, soľ, 6 lyžíc smotany, 6 lyžíc strúhaného syra alebo oštiepka; na vymastenie: 50 g tuku; na posypanie: syr.

Postup

Krok 1

Celé vajcia s hustou smotanou, soľou a strúhaným tvrdým syrom alebo oštiepkom dobre vyšľaháme. Plech na hrubo vymastíme zmäknutým, ale nie rozpusteným tukom, vylejeme naň vajcia a v horúcej rúre upečieme. Pri pečení omeleta veľmi naskočí, preto dáme na plech len v tenkej vrstve. Upečenú posypeme ešte strúhaným syrom a skrútime. Podávame s hlávkovým alebo s iným šalátom.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 965
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

966

Podobné recepty:
  • Syrové opečenky

    Syrové opečenky

  • Bezmäsitý segedínsky guláš

    Bezmäsitý segedínsky guláš

  • Vyprážané zemiakové krokety

    Vyprážané zemiakové krokety

kuk