Bravčová pečeň na cibuli

2015-12-10

Ingrediencie

  • 1 kg bravčovej pečene
  • 3 lyžica lyžice masti
  • 2 ks cibule
  • trochu soľ
  • trochu mleté čierne korenie
  • 1/2 lyžička drvenej rasce
  • 1 vetvička tymianu
  • 3 dl mäsového vývaru
  • 1 dl brandy
  • 2 lyžica masla

Postup

Krok 1

Odblanenú pečeň pokrájame na rezance. Na masti osmažíme do zlatista nadrobno pokrájanú cibuľu s drvenou rascou. Pridáme pečeň a za stáleho miešania rezance pečene osmažíme zo všetkých strán. Pridáme mleté čierne korenie, tymianové lístky a brandy. Premiešame, podlejeme mäsovým vývarom – pečeň by mala byť asi do polovice v tekutine. Privedieme d varu a potom na miernom ohni varíme asi 10 minút. Dochutíme soľou, prípadne korením a odstavíme z ohňa. Vmiešame maslo. Podávame s ryžou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 665
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

666

Podobné recepty:
  • Pečeňová paštéta s cibuľovým chutney

    Pečeňová paštéta s cibuľovým chutney

  • Plnené bravčové mäso so sójou

    Plnené bravčové mäso so sójou

  • Bravčové kolená pečené s pivom

    Bravčové kolená pečené s pivom

kuk