Pečená klobása a pečenými zemiakmi

2013-02-03

Ingrediencie

  • 6 zemiakov, 10 strúčikov cesnaku, 1 dl olivového oleja, 1 lyžičku cayenského korenia, 1 cibuľu, 4 nožičky pikantnej klobásy.

Postup

Krok 1

Celé zemiaky upečieme v šupke, spolu s neošúpanými strúčikmi cesnaku. Pečieme asi 45 minút, pri teplote 160 stupňov Celzia. Zemiaky aj upečené strúčiky cesnaku ošúpeme, dáme ich do panvice, s väčším množstvom olivového oleja, posypeme cayenským korením a rozmiagame. Porcie posypeme kolieskami na oleji opraženej cibule. Podávame k pečenej klobáse.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1357
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1358

Podobné recepty:
  • Plnená šunka v aspiku

    Plnená šunka v aspiku

  • Slonie žrádlo II

    Slonie žrádlo II

  • Špekáčiky pečené v čiernom pive

    Špekáčiky pečené v čiernom pive

kuk