Fašírky z kuracej pečene v cibuľovom obale

2018-01-17

Popis

Fašírky z kuracej pečene v cibuľovom obale

Ingrediencie

  • 250 g kuracej pečene
  • 1 ks biely rožok
  • 1 lyžička majoránu
  • 1 ks vajce
  • 2 lyžica strúhanky
  • 3 ks cibule
  • 2 lyžica hladkej múky
  • 3 lyžica kyslej smotany
  • 50 g strúhaného syra
  • soľ
  • mleté čierne korenie

Postup

Krok 1

Kuraciu pečeň pokrájame na malé kúsky, pridáme na malé kocky pokrájané biele pečivo, hladkú múku, vajce, strúhanku, postrúhaný syr, majorán, mleté čierne korenie a soľ. Premiešame. Ak je to potrebnú zahustíme strúhankou. Cibuľu pokrájame nadrobno, pridáme kyslú smotanu, lyžičku hladkej múky, soľ a premiešame. Na panvicu nalejeme olej a zahrejeme ho. Z pečeňovej zmesi, mokrými rukami, tvarujeme guľky, ktoré následne obalíme v cibuľovom ceste. Mierne sploštíme, ukladáme do horúceho oleja a vypražíme z oboch strán. Vyberiem na papierové obrúsky (odsajeme olej) a podávame.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1014
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1015

Podobné recepty:
  • Kurča po čínsky

    Kurča po čínsky

  • Rezne z kurčaťa s mandľami

    Rezne z kurčaťa s mandľami

  • Sliepka na korení čili

    Sliepka na korení čili

kuk