Slovenské banány

2008-10-26

Ingrediencie

  • Ľubovoľné množstvo oranžovej tekvice na pečenie.

Postup

Krok 1

Tekvicu umyjeme, rozrežeme a vyberieme semienka. Tekvicu nelúpeme, rozkrájame na rezy tak, aby kusy tekvice stáli na plechu (šupka sa dotýka plechu). Podlejeme trochou vody a dáme do vyhriatej rúry na 180 stupňov Celzia piecť, prikryté alobalom. Po asi pól hodine alobal dáme dolu a pečieme ešte ďalších 30 minút. Dá sa jesť teplá i studená. Je výborným zdrojom vitamínov a minerálnych látok.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1905
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1906

Podobné recepty:
  • Zelená ruská polievka (šči)

    Zelená ruská polievka (šči)

  • Talianske cestoviny zo Žiaru

    Talianske cestoviny zo Žiaru

  • Staročeské palacinky

    Staročeské palacinky

kuk