Zapekaný pangas

2008-06-13

Ingrediencie

  • 800 g filiet pangasu siamského, 800 g zemiakov, soľ, zeleninovú koreniacu zmes, rascu, olej, 4 dl smotany 33%-nej.

Postup

Krok 1

Zemiaky očistíme a nakrájeme na kolieska. Rybu nasolíme. Ohňovzdornú misu potrieme olejom. Do tvaru valca poukladáme striedavo pás na kolieska pokrájaných zemiakov a na pribliýžne rovnakú veľkosť rybu. Všetko mierne osolíme, posypeme zeleninovou koreniacou zmesou a rascou. Všetko zalejeme smotanou. Zapekáme vo vyhriatej rúre pokiaľ nie sú zemiaky mäkké a povrch do zlata upečený. Podávame so zeleninovým šalátom, alebo cvikľou.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 3358
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

3359

Podobné recepty:
  • Losos so zemiakovou kašou

    Losos so zemiakovou kašou

  • Šťuka morská s horčicovou omáčkou

    Šťuka morská s horčicovou omáčkou

  • Makrela na bielom víne

    Makrela na bielom víne

kuk