Kuracie prsia plnené čerešňami

-0001-11-30

    Ingrediencie

    • 600 g kuracích pŕs, 100 g čerešní, ovocný džem, 0,5 dl ovocnej šťavy, 0,5 dl červeného vína, škrobovú múčku.

    Postup

    Krok 1

    Kuracie prsia narežeme na rezne, vyklepeme a potrieme ovocným džemom. Odkôstkované čerešne pokrájame, poukladáme na mäso preložíme, alebo zavinieme a pečieme pri 190 stupňoch Celzia. Omáčka: Do ovocnej šťavy vlejeme víno, povaríme a zahustíme škrobovou múčkou rozmiešanou v studenej vode. Ako prílohu podávame zemiakové krokety.

     

    Priemerné hodnotenie členov

    (0 / 5)

    0 0 1002
    Ohodnoť tento recept

    0 ľudí hodnotilo recept

    1003

    Podobné recepty:
    • Kačica s ružičkovým kelom

      Kačica s ružičkovým kelom

    kuk