Kuracie pečienky ako nátierka

-0001-11-30

Ingrediencie

  • 500 g kuracej pečene, 5 lyžíc husacej alebo kačacej masti, 2,5 dl šľahačkovej smotany, 5 vajec.

Postup

Krok 1

Kuraciu pečeň očistíme od blaniek, pridáme husaciu alebo kačaciu masť, šľahačkovú smotanu, štipku soli, vajcia. Rozmixujeme ponorným mixérom a vylejeme do vymastenej mise z varného skla. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 stupňov Celzia a pečieme asi 40 minút. Takto pripravenú pečeň môžeme rozotrieť na lokše alebo tmavý chlieb.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 1300
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

1301

Podobné recepty:
  • Baklažány so syrom

    Baklažány so syrom

  • Karfiol zapečený s pórom

    Karfiol zapečený s pórom

  • Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

    Cestoviny zapekané so šľahačkovou smotanou

kuk