Viedenský zemiakový šalát

2006-04-09

Ingrediencie

  • 1 kg zemiakov, 1 lyžicu horčice, 1 cibuľu, olej, 0,5 litra mäsového vývaru, 1 zväzok petržlenovej vňate, 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie.

Postup

Krok 1

Zemiaky uvarené v šupke očistíme, nakrájame na kolieska a dáme do misy. Pridáme horčicu, najemno pokrájanú petržlenovú vňať a polejeme malým množstvom oleja. Osolíme, okoreníme, pridáme prelisovaný cesnak a najemno pokrájanú cibuľu. Zalejeme horúcim mäsovým vývarom a odložíme na chladné miesto. Podávame až po minimálne hodinovom odstátí.

 

Priemerné hodnotenie členov

(0 / 5)

0 0 2832
Ohodnoť tento recept

0 ľudí hodnotilo recept

2833

Podobné recepty:
  • Banánová bábovka

    Banánová bábovka

  • Pivový nápoj proti kašľu

    Pivový nápoj proti kašľu

  • Zapekané rožky

    Zapekané rožky

kuk